STRALIS NP: A TELJES FÖLDGÁZÜZEMŰ VÁLASZTÉK

A STRALIS NP az egyetlen teljes palettás földgázüzemű nehéz tehergépjármű, amelyet úgy terveztek és fejlesztettek ki, hogy lefedje gyakorlatilag az összes közúti és könnyű terepes küldetést, mint például az építőipari logisztika. Egy feltöltéssel akár 1600 km-es hatótávval biztosítja az erőt, a kényelmet, a sebességváltó-technológiát és az üzemanyagot gazdaságosságot, hogy megfeleljen a regionális és távolsági fuvarozási küldetéseknek.

 

HATÉKONYSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL MINDEN KÜLDETÉSBEN ÉS KORLÁTALAN FENNTARTHATÓSÁG

 

KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGJOBB TELJESÍTMÉNY: CURSOR 9 és CURSOR 13 FÖLDGÁZMOTOROK

A CURSOR 9 Euro 6 motor 8,7 literes lökettérfogatával és a CURSOR 13 12,9 literes lökettérfogattal, továbbfejlesztett égési folyamattal és optimalizált tömeggel a legjobb üzemanyag-hatékonyságot kínálja a hosszú távú küldetések során.

Gázbefecskendező szelepeit, üzemanyag-elosztó rendszerét és dugattyúit úgy tervezték, hogy a legnagyobb teljesítményt és nyomatékot biztosítsák.

A hosszanti 3-utas katalizátor hozzájárul a szigorú emissziós határértékek betartásához, miközben alacsony zajszintet biztosít, és elegendő helyet hagy az üzemanyagtartály kapacitásának növeléséhez.

 

KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGJOBB ÜZEMANYAG-HATÓTÁV: MŰSZAKI RUGALMASSÁG

Csak LNG-s, csak CNG-s, LNG és CNG kombinációk, különböző méretű és formájú tartályokkal: kiválaszthatja azokat a tartályokat és alváz elrendezést, amelyek megfelelnek küldetése pontos követelményeinek.

 

FÖLDGÁZÜZEM VS. DÍZEL ÜZEM

  • EGYFORMA TELJESÍTMÉNY
  • ALACSONYABB ÜZEMANYAGKÖLTSÉGEK
  • KÁROSANYAG KIBOCSÁTÁS ÉS ZAJCSÖKKENTÉS
  • -95%-OS CO2 CSÖKKENTÉS BIOMETÁNNAL
  • FENNTARTHATÓSÁG A VÁROSI TERÜLETEKEN
  • ALACSONY INFRASTRUKTÚRA BERUHÁZÁS

 

IVECO kúthálózat

Tervezze meg a következő utazását: https://private.iveco.com/gas-station-locator/Pages/index.html