Hajtson a változás útján A névváltás az OK TRUCKS-ról az IVECO CERTIFIED PRE-OWNED-ra már élesedik! Tapasztald meg második életszakaszukba lépő járműveink páratlan minőségét, megbízhatóságát és fenntarthatóságát, amelyet szolgáltatások átfogó világa támogat. Itt kezdődik az utazás a kiemelkedő értékek felé.

ÚJ ÉLETET ADUNK A JÁRMŰVEKNEK.

Járműveink előre meghatározott ellenőrzések és átvizsgálások egész során esnek át, mielőtt újra piacra kerülnek. Így, bár járműveinknek már volt korábban tulajdonosa, az új vásárlók mégis biztosak lehetnek abban, hogy olyan járművet választanak, melyek nemcsak megbízhatóak, hanem kiváló állapotban is vannak.

A 120 ellenőrzési pont a következőket foglalja magában:

 

 • Fülke belső
 • Fedélzeti elektronika
 • Vezetőfülke / karosszéria
 • Alváz
 • Fékrendszer
 • Motor
 • Üzemanyagrendszer
 • Sebességváltó
 • Tengelykapcsoló
 • Hűtőrendszer
 • Fűtés / légkondicionálás
 • Felépítmény / hidraulika rendszer

Minden vásárlónak más és más elvárása van – az árral és a jármű felkészítésével szemben egyaránt. A járműveket egyedi jellemzőik, úgy mint az évjárat, a futásteljesítmény és az elvégzett újrafelkészítési feladatok alapján három kategóriába soroljuk – PREMIUM, PLUS és STANDARD – a vásárlók igényeinek lehető legmegfelelőbb kielégítése érdekében.

Az IVECO CERTIFIED PRE-OWNED hálózata több mint 25 országban van jelen. Professzionális csapatunk támogatja az ügyfeleinket az üzleti felhasználásuknak leginkább megfelelő használt teherautó kiválasztásában a legjobb ár-érték arány érdekében.

Az IVECO CERTIFIED PRE-OWNED kiterjesztett jótállási programot kínál, amely Európa-szerte 36 hónapig érvényes és Ön személyre szabottan állíthat össze egyéni igényei szerint. Így hosszú időre gondtalan lehet, ugyanakkor biztos lehet abban is, hogy járművét az IVECO márkaszerviz hálózatára jellemző kiemelkedő szakmai tudással ellenőrizzük és javítjuk.

Vállalkozása soha nem állhat le, ezért biztosítania kell, hogy járműve mindig üzemkész legyen, amikor csak szüksége van rá. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy maximalizálják az üzemidőt a valós idejű járműfigyelés, távdiagnosztika, javítási és karbantartási szerződések (JKSZ), valamint szükség esetén az Ön által preferált IVECO műhelyben egyedileg elvégzett megelőző karbantartások révén.

Gépjárművének tökéletesen meg kell felelnie az Ön üzleti és üzemeltetési követelményeinek és a teljes életciklusa során a legjobb teljesítményt kell nyújtania. A minőséget és a megbízhatóságot az IVECO a kiváló minőségű IVECO eredeti alkatrészekkel garantálja, amelyek az IVECO szerelőinek szakértelmével kombinálva az Ön legnagyobb támogatói vállalkozása termelékenysége érdekében.

TopCare csomagjaink gondoskodnak arról, ami a legfontosabb. Kezdve az emberek egészségével és biztonságával, a jármű- és rakomány biztosításán keresztül, egészen a vezető és a teherautó teljes jóllétéig.

Telematikai szolgáltatásaink segítenek csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást, optimalizálni az útvonalakat és javítani a járművezetők vezetési stílusát a járműteljesítmény-jelentések és -elemzések révén, hogy produktívabb és hatékonyabb üzletmenetet lehessen folytatni alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.

Ha gond adódna a járművével, akkor 24 órás ingyenesen hívható számunk 2000 segélyponttal áll rendelkezésére Európában. Ezenkívül minden IVECO műhely gyors és egyszerű segítséget tud nyújtani. Így minden ügyfél – függetlenül attól, hogy hol van – könnyen találhat hozzáértő kapcsolatot a közelben.

Megértjük azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel ügyfeleink üzleti tevékenységük során szembesülnek. Ezért kínálunk pénzügyi megoldásokat a különböző igényekhez, jövőorientált megközelítéssel: a piac folyamatos fejlődésének elemzése, az új technológiák kiaknázása és a szakosodott partnerekkel való szinergiák keresése kulcsfontosságúak lehetnek vállalkozása fejlesztése során.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, a megbízható választás egy fenntartható második életciklusért.