A DAILY MY19 FŐBB JELLEMZŐI

Hű maradva az elődeit is jellemző értékekhez (úgy mint a megbízhatóság, a hatékonyság és a sokoldalúság), a DAILY a kishaszonjármű szektor innovációjának referenciája lett.

 

A DAILY MY19 segítségével a haszongépjárművek egyre közelebb kerülnek az autóiparhoz az alábbi fő jellemzőkkel:

 

FENNTARTHATÓSÁG ÉS NYERESÉGESSÉG

A DAILY hatékonyságra való összpontosítása további lépést tesz a szén-dioxid-kibocsátásmentes közlekedés felé, az üzemanyag-takarékossággal karöltve, ami előnyös eredményt biztosít a küldetés hatékony teljesítéséhez szükséges csúcsminőségű teljesítmény érdekében. A tervezési fejlesztések és a hosszabb olajcsere intervallumok csökkentik a karbantartási költségeket, és növelik a jövedelmezőséget.

Akár 10%-os üzemanyag-fogyasztás csökkenés.

Akár 10%-os karbantartási költség csökkenés.

 

VEZETÉSTÁMOGATÁS ÉS BIZTONSÁG

A DAILY jelentős előrelépést tesz az autonóm vezetés és a biztonság felé vezető úton az Advanced Driver Assistance Systems teljes készletének bevezetésével. Ezek a fejlett technológiák az Ön szolgálatában állnak: lehetővé teszik, hogy teljes biztonságban teljes mértékben a többfeladatos munkavégzést igénylő munkájára összpontosítson. Csökkentik a balesetek kockázatát az autópályákon és a nyüzsgő városi utcákon, segítenek a trükkös helyzetekben és levezetik a stresszt a sűrű forgalomban – az Ön fedélzeti életminősége és vállalkozása javára.

Akár 38%-os balesetcsökkentés városi környezetben az Advanced Driver Assistance Systems rendszerrel.

* Csak egyes verziókban érhető el

 

FEDÉLZETI ÉLET ÉS VEZETÉSI ÉLMÉNY

A DAILY olyan technológiákat használ, hogy kiváló vezetési élményt és tökéletes munkakörnyezetet biztosítson. Az élet a fedélzeten könnyebb, kényelmesebb és produktívabb, mint valaha.

70%-kal csökkenti a kormányzási erőkifejtést az új elektromos szervokormánnyal és városi üzemmóddal.

15%-kal jobb láthatóság és akadályérzékelés LED lámpákkal.

 

HI-MATIC: ABSZOLÚT ÉLVEZETES VEZETÉS

A DAILY exkluzív 8-fokozatú HI-MATIC automata sebességváltója a teljes modellpalettához elérhető, amely a kényelem, a biztonság, az üzemanyag-takarékosság és a teljesítmény minden előnyét biztosítja.

Ön is élvezheti ezeket az előnyöket, valamint az IVECO Natural Power technológiájának fenntarthatóságát és alacsony TCO-ját.

 

TOVÁBBFEJLESZTETT KONNEKTIVITÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A DAILY rendszerén keresztül a csatlakozás sokkal több, mint csupán a mobileszközök fedélzeti használata. A szolgáltatások egész sora teszi lehetővé számunkra, hogy proaktívabban és hatékonyabban támogassuk vállalkozását, minimalizálva a leállásokat és maximalizálva a termelékenységet.

Több hasznos üzemidő proaktív szolgáltatásokkal kiegészítve.

Optimalizált hatékonyság a jármű állapotának figyelésével és a vezetési stílus értékelésével.

* Csak egyes verziókban érhető el