HASZNÁLT IVECO S-WAY NP: A TERMÉSZETES VÁLASZTÁS

Az IVECO S-WAY NP vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a fenntartható távolsági fuvarozásban: ez a 100%-ban hálózatba kapcsolt teherautó kiváló fedélzeti vezetési és fedélzeti élményt, kompromisszumok nélküli hatékonyságot kínál minden küldetés során, valamint a valóban környezetbarát és jövedelmező szállítási megoldást versenyelőnyével, ami a legjobb a kategóriájában: a teljes üzemeltetési költség.

A vezetőfülkét a vezető igényei szerint alakították ki, hogy vezetési, munka- és életkörülményeiket teljesen új szintre emeljék. Rendkívül halk működésével a legjobb akusztikai kényelmet nyújtja a fülkében. A tágas és jól elrendezett környezet kényelmi funkciókban és fejlett funkciókban gazdag. Az új fülke a sofőrök kedvenc otthona less a hazájuktól távol is.

 

Az IVECO S-WAY NP-t a piac legfejlettebb földgázos technológiája hajtja. Rendkívül hatékony teljesítményt nyújt, miközben maximalizálja a ma elérhető legkörnyezetbarátabb üzemanyag előnyeit.

A fejlett csatlakoztathatóság biztosítja, hogy a sofőr mindig kapcsolatban legyen flottamenedzserével, kereskedőjével és az IVECO szakértő szakembereivel, hogy soha ne legyen egyedül az úton. Az innovatív, személyre szabott szolgáltatások egész sorát nyitja meg, amelyeket a jármű üzemidejének és a flotta hatékonyságának maximalizálása érdekében fejlesztettek ki.

Teljesítmény vagy a környezet védelme? Többé nem kell választani.

 

KORLÁTALAN FENNTARTHATÓSÁG

 

  • TERMÉSZETESEN HOSSZÚ TÁVÚ

Az IVECO S-WAY NP az első földgázüzemű teherautó a piacon, amelyet kifejezetten nemzetközi hosszú távú fuvarozásra terveztek, különböző kombinációkkal LNG és CNG változatban, kategóriájában a legjobb üzemanyag-hatótávot kínálja akár 1000 km-t CNG-vel és akár 1600 km-t LNG-vel.

 

  • GAZDASÁGOS FENNTARTHATÓSÁG

Az IVECO S-WAY NP versenyelőnyt biztosít Önnek egy igazán „zöld” és jövedelmező megoldással a távolsági szállításhoz, kategóriájában a legjobb összköltséggel, akár 9%-kal alacsonyabb TCO-val, mint egy dízel teherautóé. Zöld és csendes működése bejutást biztosít a városközpontokba, a sűrűn lakott területekhez és a szigorúan korlátozott alacsony kibocsátású zónákhoz is.

 

  • HATÉKONY KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG

Az IVECO S-WAY NP maximalizálja a legkörnyezetbarátabb üzemanyag előnyeit a levegő minőségének javítása érdekében 95%-kal kevesebb részecske- és 90%-kal kevesebb NO2-kibocsátással, valamint mérsékli a klímaváltozást a CO2-kibocsátás 95%-os csökkentésével biometán használata esetén. Hozzájárul a csendesebb környezet kialakításához is, mindössze 71 dB(A) zajkibocsátású amikor csendes üzemmódban működik – így ideális az éjszakai szállításokhoz is.

 

  • KÖRKÖRÖS GAZDASÁG

Az IVECO S-WAY NP bio-metánnal, egy olyan megújuló energiával működik, amely az életciklus-elemzés alapján a legalacsonyabb szénlábnyomot adja. Mezőgazdasági és városi hulladékból helyben előállítható, nem csak többletbevételt teremtve a gazdálkodóknak, hanem helyi munkahelyeket is biztosítva ezáltal. Ez egy olyan körforgásos gazdaság megteremtésének lehetőségét is jelenti, amely minimalizálja az új erőforrások felhasználását, a hulladékképződést és a szén-dioxid-kibocsátást.

– szén-dioxid-megkötéssel akár negatív üvegházhatású gázkibocsátást is elérhet.

 

  • SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁS A TECHNOLÓGIA VEZETŐJÉTŐL

Az IVECO több mint 20 éve úttörő szerepet tölt be a földgáztechnológiában, és az LNG- és CNG-technológiára szakosodott IVECO szervizpontok széles körű hálózatát fejleszti ki, amelyek Európa-szerte nyújtanak támogatást.

 

IVECO kúthálózat

Tervezze meg a következő utazását: https://private.iveco.com/gas-station-locator/Pages/index.html