HASZNÁLT IVECO S-WAY MY19: TARTÓSNAK SZÜLETETT

Az IVECO S-WAY egy komplett szállítási megoldást kínál, amelynek célja a sofőr munkakörülményeinek javítása a fedélzeten, lehetővé téve a tulajdonosok számára is a hatékony, nyereséges és fenntartható működést.

Az IVECO S-WAY új szintre emeli a vezető munka- és életkörülményeit mivel a fülkét az ő igényeiknek megfelelően alakították ki, tágas és jól elrendezett környezetet biztosítva, gazdag kényelmi szolgáltatásokkal és fejlett funkciókkal. A sofőrök kedvence lesz, az otthonuktól távol is.

Egy olyan időszakban, amikor a logisztikai szolgáltatók és a járműtulajdonosok egyre élesebb versennyel szembesülnek, az IVECO S-WAY fejlett technológiáival és innovatív szolgáltatásaival kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot és fenntarthatóságot, valamint alacsony teljes fenntartási költséget biztosít.

Az IVECO S-WAY egy 100%-ban hálózatba kapcsolt teherautó a proaktív és előrejelző támogatás korszakában. Fejlett csatlakoztathatóságának köszönhetően a járművezetők mindig kapcsolatban maradnak flottamenedzsereikkel, kereskedőikkel és az IVECO szakértőivel, hogy soha ne legyenek egyedül az úton. Ezenkívül az ügyfelek igényeire szabott innovatív szolgáltatások egész sorát nyitja meg és úgy fejlesztették ki, hogy a jármű a lehető legjobb üzemidővel működjön és maximalizálja a flotta hatékonyságát.

Fedezze fel IVECO S-WAY járműveinket, melyek tartósnak születtek!

MINDEN KÜLDETÉSHEZ A MEGFELELŐ FÜLKE

Az IVECO S-WAY fülkekínálata az Ön küldetésének megfelelő fülkék választékát kínálja: az AS hálófülke magas és alacsony tetővel, az AT hálófülke alacsony vagy közepes tetővel és az AD rövid fülke alacsony tetővel.

Az IVECO S-WAY a járműalvázak teljes választékát kínálja dízel és gázüzemű változatokban, amelyek minden feladatra alkalmasak – a közületi felhasználástól kezdve, a közúti szállításon át egészen a cserefelépítményes kialakításig. A robusztus és strapabíró alváz a felépítményezők kedvencévé teszi a felépítményezhetőség egyszerűsége és sokoldalúsága miatt.

STÍLUSOSAN VEZETNI ÉS KÉNYELEMBEN ÉLNI

Minden egyes részletet gondosan tanulmányoztak a jármű aerodinamikai teljesítményének maximalizálása érdekében: minden teret és rést lezártak a légáramlás optimalizálása és az üzemanyag-hatékonyság jelentős növelése érdekében. A vezető teljes környezetét úgy alakították ki, hogy nagyobb teret és kiváló kilátást biztosítson.

A tágas, új fülke minden szükséges tárolóhelyet kínál, jól elhelyezett, tágas rekeszekkel. A formázott felső polc hatalmas, 250 literes űrtartalmú.

MEGKÜLÖNBÖZŐ ÉS FUNKCIONÁLIS: LÖKHÁRÍTÓ ÉS TELJESEN LED-ES VILÁGÍTÁS

Az újratervezett lökhárító műanyag és hibrid megoldások választékát kínálja, hogy megfeleljen az Ön konkrét küldetése követelményeinek. A több darabból álló lökhárító megvédi Önt és járművét – és megtakarítja a javítási költségeket, mivel csak a sérült részt kell kicserélnie.

Az IVECO S-WAY 100%-ban telesen LED-es lámpákkal felszerelt - kívül és belül egyaránt, beleértve a távolsági lámpákat is. Az új LED-lámpák tökéletes megvilágítást biztosítanak a fülkében és az úton is a biztonságos éjszakai vezetés érdekében.